Henkilökohtainen valmennus   
Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa koulutuksen tavoitteiden, tapaamistiheyden ja toteutusmuodon osalta.

Valmennus sopii muun muassa vuorotyöläiselle tai jos opit ja pystyt keskittymään parhaiten yksilöllisessä ohjauksessa vähemmässä häiriössä.  Valmennus onnistuu aiheesta riippuen myös etänä tai monimuotototeutuksena. Tällöin osa koulutuksesta tapahtuu asiakkaan kouluttaessa koiraa reaaliaikaisessa yhteydessä kouluttajaan ja ohjaus on saatavissa heti. Kaikkiin aiheisiin reaaliaikainen etäkoulutus ei välttämättä sovi, mutta useisiin tilanteisiin kyllä! Myös videointi ja niihin annettu palaute ja ohjaus ovat mahdollisia. Lisäksi valmennukseen voivat kuulua esimerkiksi etäkeskustelut, kirjallinen tai videoitu materiaali.

Harrastuslajit

Henkilökohtainen valmennus harrastuslajeissa voi tarkoittaa muun muassa pidempikestoista ja yksilöllistä koulutusprosessia, jossa kouluttaja kulkee rinnalla ottaen huomioon myös muita osa-alueita, kuin lajitaidot. Voimme myös räätälöidä paketin, jossa kouluttajiemme vahvuudet yhdistetään niin, että vastaamme eri osioista.

PERUSTAIDOT

Jokakoiran perustaitoihin paneutuva henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu esimerkiksi pennuille alkukoulutuksen ja sosiaalistamisohjelman suunnitteluun, aikuisille koirille tai työ- ja harrastuskoirien perustaitojen kartuttamiseen.

Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous info@edog.fi !